Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt'ta 4 katlı bir tekstil fabrikasının deposunda ... _ Esenyurt balıkyolu caddesi'nde 4 katlı bir binanın giriş katındaki mobilya mağazasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt'ta 4 katlı bir tekstil fabrikasının deposunda ... _ Esenyurt balıkyolu caddesi'nde 4 katlı bir binanın giriş katındaki mobilya mağazasında yangın çıktı.. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. Yangın çıkan binanın hemen yanındaki kuaförün dumanlara rağmen müşterisini tıraş etmeye devam etmesi dikkat çekti. Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt'ta bir binanın bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen kediler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın sırasında dairede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Edinilen son dakika gelişmesine göre esenyurt'ta, 4 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangında, dumanların arasında kalan 3 yavru kediden 2'si yaralanırken, 1'i öldü. Esenyurt'ta bir kebapçıda başlayan yangın, diğer apartmanlara da sıçradı. İstanbul valiliği ise yangının kontrol altına alındığını duyurdu. İstanbul esenyurt'ta bir kauçuk fabrikasında saat 10.00 sıralarında yangın çıktı.

SON DAKİKA HABERİ: Esenyurt Kıraç'ta plastik fabrikasında ...
SON DAKİKA HABERİ: Esenyurt Kıraç'ta plastik fabrikasında ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın 21.05.2021 15:35 | son güncelleme: Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta yangına rağmen tıraşa devam etti.

Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. Yangın çıkan binanın hemen yanındaki kuaförün dumanlara rağmen müşterisini tıraş etmeye devam etmesi dikkat çekti. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Sokak'taki 3 katlı bir binanın boş durumdaki bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sokak'ta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan bir kebapçıda yangın çıktı. Katındaki dairede çıkan yangında 4 kişi mahsur. Esenyurt'ta oto döşeme dükkanında çıkan yangın söndürüldü 14 temmuz 2021 çarşamba 00:38 bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Apartmandakiler kısa sürede tahliye edilirken alevler yan taraftaki binaya da sıçradı. Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. İstanbul esenyurt'ta bir kauçuk fabrikasında saat 10.00 sıralarında yangın çıktı.

21.05.2021 16:36 taki̇p et esenyurt'ta, 5 katlı bir apartmandan başlayıp, yanındaki binaya da sıçrayan. Alevlere teslim olan iş yeri havadan drone ile görüntülendi. Sokak'taki 3 katlı bir binanın boş durumdaki bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Çıkan yangında bodrumda mahsur kalan 3 yavru kedi.

Esenyurt'ta yangın faciası: Anneanne ve torunu hayatını ...
Esenyurt'ta yangın faciası: Anneanne ve torunu hayatını ... from foto.sondakika.com
Çıkan yangında bodrumda mahsur kalan 3 yavru kedi. Sokak'taki 3 katlı bir binanın boş durumdaki bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi hurriyet.com.tr. Sokak'ta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan bir kebapçıda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen kediler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yoğun duman nedeniyle itfaiye ekipleri merdiven. Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın sırasında dairede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta yangına rağmen tıraşa devam etti. Sokak'ta 5 katlı binanın çatı katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına, ekiplerin müdahalesi sürüyor. Esenyurt ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Yangın çıkan binanın hemen yanındaki kuaförün dumanlara rağmen müşterisini tıraş etmeye devam etmesi dikkat çekti. Bu sırada binanın yanındaki berberin, müşterisini traş etmeye devam etmesi dikkat çekti. Alevlere teslim olan iş yeri havadan drone ile görüntülendi. Yangın, saat 23.00 sıralarında esenyurt talatpaşa mahallesi'nde çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu.

Esenyurt'ta 5 katlı binada korkutan yangın 21.05.2021 15:35 | son güncelleme: Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın çıkan binanın hemen yanındaki kuaförün dumanlara rağmen müşterisini tıraş etmeye devam etmesi dikkat çekti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun duman nedeniyle itfaiye ekipleri merdiven.

Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ...
Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ... from i2.cnnturk.com
Esenyurt balıkyolu caddesi'nde yer alan 4 katlı binada çıkan yangın, mahalle halkını paniğe sevk etti. Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. Edinilen bilgilere göre örnek mahallesi 1372. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın sırasında dairede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul esenyurt'ta bulunan balıkyolu caddesi'ndeki 4 katlı binada yangın çıktı.

Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen kediler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 21.05.2021 16:36 taki̇p et esenyurt'ta, 5 katlı bir apartmandan başlayıp, yanındaki binaya da sıçrayan. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu. Esenyurt 'ta bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! İstanbul esenyurt'ta bir kauçuk fabrikasında saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın büyümeden kontrol altına alındı. Katındaki dairede çıkan yangında 4 kişi mahsur. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın sırasında dairede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu.

Son dakika gündem haberine göre esenyurt'ta bir binanın bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen kediler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı yangın son dakika. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.